קטגוריה: רכיבה בהפתעה

הגיע הזמן: הרכיבה בהפתעה העשירית יוצאת לדרך!

מאז 2016 – בפעם העשירית – אנחנו יוצאים שוב לרכיבה בהפתעה. ולמה קוראים לזה רכיבה בהפתעה? כיוון שכמו בכל שנה מאז – זו תהיה רכיבה אל יעד בלתי נודע שיתגלה לרוכבים רק דקה לפני שמניעים את הכלים ויוצאים לדרך עצמה.

חשוב מאוד לציין: הרכיבה בהפתעה איננה רכיבה למצדה. מי שרוצה לרכוב עם החברים שלו למצדה מוזמן לעשות זאת באהבה, רק בבקשה תשמרו על עצמכם.

השנה – הרכיבה בהפתעה תצא לילה אחד לפני ערב ראש השנה, כלומר בלילה של ה- 21.09.25 שזה בין יום ראשון ליום שני 
(טכנית התאריך כבר יתחלף, אבל אני שומר על התאריך הזה כדי לא לבלבל את המשתתפים).

המשך…

הגיע הזמן: הרכיבה בהפתעה התשיעית יוצאת לדרך!

מאז 2016 – בפעם התשיעית – אנחנו יוצאים שוב לרכיבה בהפתעה. ולמה קוראים לזה רכיבה בהפתעה? כיוון שכמו בכל שנה מאז – זו תהיה רכיבה אל יעד בלתי נודע שיתגלה לרוכבים רק דקה לפני שמניעים את הכלים ויוצאים לדרך עצמה.

חשוב מאוד לציין: הרכיבה בהפתעה איננה רכיבה למצדה. מי שרוצה לרכוב עם החברים שלו למצדה מוזמן לעשות זאת באהבה, רק בבקשה תשמרו על עצמכם.

השנה – הרכיבה בהפתעה תצא לילה אחד לפני ערב ראש השנה, כלומר בלילה של ה- 1.10.24
(השנה זה יוצא בלילה שבין יום שלישי ליום רביעי וטכנית התאריך כבר יתחלף, אבל אני שומר על התאריך הזה כדי לא לבלבל את המשתתפים).

עידכון: עקב המצב הבטחוני ומתקפת הטילים הבליסטיים מאיראן – הרכיבה בהפתעה נדחתה בשלושה ימים והיא תצא בלילה בין יום שישי ה- 4.10 ליום שבת ה- 5.10.

המשך…

הגיע הזמן: הרכיבה בהפתעה השמינית יוצאת לדרך!

שומעים? אז מה אתם עושים לילה לפני ערב ראש השנה?

כמו בכל שנה מאז 2016, גם השנה זו תהיה רכיבה אל יעד בלתי נודע, שיתגלה לכם רק דקה לפני שיוצאים לדרך עצמה. מאות רוכבים מצפים לזה כבר שנה שלמה, וההכנות כבר בעיצומן, הספירה לאחור כבר התחילה: אנחנו 5 שבועות לפני יציאה אל אירוע הרכיבה של השנה. זו הפעם השמינית שהרכיבה בהפתעה מתקיימת וזה הפך למסורת של ממש!

השנה, בגלל שערב ראש השנה יוצא ביום שישי – הרכיבה בהפתעה תצא לילה אחד לפני ערב ראש השנה, כלומר ב- 14.9.23
(למעשה זה בלילה שבין יום חמישי ליום שישי, וטכנית מכיוון שיוצאים לדרך אחרי חצות – התאריך כבר יתחלף).

המשך…

ריכוז הודעות מנהלתיות לרכיבה בהפתעה

הרכיבה בהפתעה מתקרבת! עכשיו צריך לעשות סדר.

לצורך כך ריכזתי לכם את אוסף ההודעות המנהלתיות הקשורות לנושא. אם תקראו את הכל – תדעו. הדבר היחיד שחסר הוא נקודת המפגש והשעה (שמפורסם בקבוצה המתאימה למי שצורף לרכיבה בהפתעה), וכמובן המסלול והיעד (שמפורסם בעת תדריך הבטיחות דקה לפני שיוצאים לדרך).

הודעה מנהלתית #1 – תקינות מכאנית, ניירת, תזכורת הסרת אחריות

כל רוכב/ת צריך לדאוג היטב לפרטים הבאים:

⭐ תקינות תאורה
⭐ תקינות צמיגים ולחץ אוויר
⭐ תקינות שרשרת/גלג"שים
⭐ שמן ונוזל קירור

שווה שיהיה לכל אחד:
⭐ ערכת פנצ'רים (להמלצות פה בקבוצה או במאמר אצלי באתר)
⭐ משאבה ניידת של שיאומי
⭐ פנס ראש או אמצעי תאורה אחר
⭐ וסט צהוב
⭐ לדרמן או כלי מקביל

תבדקו גם שביטוח החובה שלכם בתוקף, ורצוי גם ביטוח גרירה (אל תגידו לי זה לא יקרה… קרה, קורה ויקרה, עובדה).

⚠️ אני מזכיר: כל האחריות על הרכיבה ומה שקורה במהלכה מרגע היציאה ועד לחזרה הביתה חלה על המשתתף ועליו בלבד, ובעצם ההשתתפות ברכיבה זו אתם מסכימים לכך.
מאוד פשוט: אם אתם לא מסכימים לכך – אל תשתתפו ברכיבה בהפתעה. המשך…

רוצה להשתתף ברכיבה בהפתעה? קרא את זה

הרכיבה בהפתעה מבוססת על חבר מביא חבר. לכן בתור התחלה – בלי חפירות – תקראו את זה:

קראת? מתאים לך? רוצה להשתתף? מצויין.

שלח/י למיצו הודעה אישית בוואטסאפ ובהודעה כתבו את הפרטים הבאים:

  • שם מלא
  • על מה רוכב/ת
  • מי שלח אותך אלי ו/או איך קיבלת את המידע על הרכיבה בהפתעה
  • האם הייתם בעבר באחת מהרכיבות בהפתעה ואם כן באיזו

לדוגמה:

שלום מיצו כאן יוסי לוי, הייתי ביחד עם אחי דוד לוי גם בשנת 2023 וגם ב- 2024. אני רוכב על הונדה אפריקה טווין. אשמח להצטרף.

עוד דוגמה אם זה לא היה ברור:

היי מיצו שמי אתי כהן אני חברה בקבוצת טרייסרים וראיתי הודעה של ניר לגבי הרכיבה בהפתעה. אני רוכבת על טרייסר 09 GT. אני חדשה אבל אשמח להצטרף בבקשה שלח לי לינק לקבוצה.

אנא שתפו פעולה כדי למנוע טירטור ושאלות חוזרות שאפשר היה לקבל עליהן מענה עוד מההודעה הראשונה.

נגישות